Ο Jamie Lidell, το νέο του άλμπουμ και η προώθηση του από το Myspace

jamie-lidell

Είμαι σίγουρος πως δεν έχεις ιδέα ποιος είναι ο Jamie Lidell και αυτό γιατί μέχρι πριν από περίπου δύο μήνες δεν τον ήξεραν ούτε καν οι φίλοι του, μέχρι που για ακόμα μια φορά (ούτε πρώτη αλλά ούτε και τελευταία) το Myspace τον βρήκε και τον έκανε διάσημο μέσα σε μια μόλις ημέρα. Απίστευτο έτσι;

Jamie Lidell

Το Myspace κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ με τίτλο “What A Shame” και από εκεί και πέρα ήταν θέμα χρόνου να τον βρουν οι “μεγάλες” εταιρείες και να το δημοσιεύσουν κατευθείαν. Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα κομμάτια του από το άλμπουμ “What A Shame”.

‘I’m Selfish’
‘Big Love’
‘What A Shame’
‘Do Yourself a Faver’
‘You Naked’
‘why_ya_why’
‘Blaming Something’
‘You Know My Name’
‘So Cold’
‘Don’t You Love Me’
‘In Your Mind’

Το νέο του άλμπουμ μπορείτε να το ακούσετε από την ιστοσελίδα του η μέσω του Soundcloud. Η μεγαλύτερη ειρωνεία πάντως είναι πως αφότου έγινε διάσημος έσβησε όλα του τα κομμάτια (βασικά τώρα που το βλέπω ξανά το προφίλ του έχει μέσα 8 κομμάτια του αλλά από τα παλιά) από το Myspace προφίλ του και τα ανέβασε όλα στην ιστοσελίδα του, μάλλον κάποιοι άνθρωποι είναι πολύ ξεροκέφαλοι για να καταλάβουν κάποια πράγματα και κοιτάνε μόνο το συμφέρον τους, δεν πειράζει όμως, ρόδα είναι και γυρίζει. Παρόλα αυτά αξίζει να ρίξετε μια ματιά στα κομμάτια του γιατί μερικά από αυτά είναι πραγματικά υπέροχα.

Απολαύστε όλη τη λίστα με τα κομμάτια του παρακάτω:

Αξίζει να ενημερώσουμε πως αυτή τη στιγμή τον δημοσιεύει η εταιρεία Warp Records και το νέο του άλμπουμ δεν θα μπορούσε να πήγαινε καλύτερα..

Όταν δεν βρίσκεται μπροστά από μία οθόνη, παραμιλάει, τρέμουν τα χέρια του και έχει σπασμούς. Φανατικός «PCάς», με έφεση στο web design, δεν «καίγεται» συχνά αλλά όταν το κάνει, φωνάζουμε την Πυροσβεστική.